“Het ontgaat me volledig waarom Anderlecht hem er zo graag bij wilde”

“Het ontgaat me volledig waarom Anderlecht hem er zo graag bij wilde”
Woensdag 05 september 2018 - 14:00   I  

RSC Anderlecht realiseerde tijdens de voorbije transferperiode een pak transfers. Heel wat nieuwe spelers streken neer in Brussel, maar op de slotdag van de mercato grepen voorzitter Marc Coucke en zijn rechterhand Luc Devroe nog naast Lazar Markovic.

De Serviër moest en zou het toetje van een drukke transferperiode worden, maar het liep helemaal anders. De onderhandelingen tussen club en speler sprongen in extremis af en Markovic kwam de troepen van trainer Hein Vanhaezebrouck niét versterken.

Anderlecht-supporters reageerden ontgoocheld, maar analist Jacky Mathijssen begrijpt dat niet al te goed. “Dat Anderlecht Markovic wilde, geeft aan dat ze het binnen de club eens waren over het feit dat de speler een meerwaarde voor de huidige ploeg zou zijn”, vertelt Mathijssen bij Play Sports.

Meerwaarde

“Voor welke meerwaarde Markovic zou kunnen zorgen, weet ik niet. Het ontgaat me dan ook volledig waarom Anderlecht hem er zo graag bij wilde hebben”, gaat de ex-coach van Club Brugge verder.

De komst van Bubbacar Sanneh werd wel nog afgerond. “Ik had het gevoel dat Anderlecht meer nood had aan defensieve versterking dan aan nieuwe jongens in de aanvoer of aanval. Met Dimata en Santini zit het daar wel goed”, besluit Mathijssen.

Poll: Had jij Markovic graag naar Anderlecht zien komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Liverpool

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024