‘Barcelona neemt plots onverwachte beslissing over Vermaelen’

‘Barcelona neemt plots onverwachte beslissing over Vermaelen’
Vrijdag 07 september 2018 - 16:35   I  

Thomas Vermaelen (32) blijft voorlopig nog even een speler van FC Barcelona. De Rode Duivel werd gedurende de transferperiode veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Camp Nou, maar bleef de Spaanse kampioen uiteindelijk toch trouw.

Of Vermaelen dit seizoen vaak aan spelen zal toekomen is nog maar de vraag. In het hart van de defensie moet hij immers concurreren met het duo Umtiti-Piqué én nieuwkomer Lenglet. Op de linksachter is Vermaelen ook doublure voor Jordi Alba.

Aan het einde van dit seizoen loopt het contract van The Verminator ten einde bij Barcelona. Tot op heden kreeg onze landgenoot nog geen voorstel om het aflopende contract te verlengen. Enkele Spaanse media zijn er ondertussen dan ook al zeker van dat Vermaelen aan het einde van dit seizoen gratis en voor niets zal vertrekken bij Barça.

Update 7/9 - 16:35

Mundo Deportivo meldt dat Barcelona van plan is om de contracten van verschillende spelers te verlengen. Sergio Busquets, Jordi Alba, Ivan Rakitic en ook Thomas Vermaelen zouden een nieuwe deal kunnen ondertekenen in Camp Nou.

Het nieuws over Vermaelen komt als een verrassing, want eerder deze week meldden enkele Spaanse bronnen nog dat de kans groot was dat Vermaelen zijn huidige werkgever volgende zomer gratis zou kunnen verlaten. Nu mag de Belg dus toch nog hopen op een nieuwe overeenkomst in Catalonië. Hij zou voor één seizoen kunnen bijtekenen.

Poll: Moet Vermaelen weg bij Barcelona?

TAGS  I  Barcelona

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024