Gent heeft goud in handen: "Depoitre had dat ook"

Gent heeft goud in handen:
Woensdag 05 september 2018 - 22:50   I  

AA Gent kan zich na het mislopen van de Europa League volledig concentreren op de vaderlandse competitie. Een nieuwe titel zou alvast welkom zijn in Gent, want de vorige prijs is toch alweer een tijdje geleden.

Dit seizoen kunnen ze in Gent trouwens rekenen op Jonathan David. De Canadese younster begon verschroeiend aan het seizoen en scoorde als invaller doelpunt na doelpunt. De jonge snaak verlengde ondertussen zijn contract ook al.

Als we de beloftecoach van Gent mogen geloven heeft Gent goud in handen. "Dat hij tegen zijn leeftijdsgenoten met zijn versnellingen en efficiëntie het verschil maakte, was snel duidelijk, maar datzelfde meteen brengen tegenover volwassen profs, dat doen er hem niet veel na. Zijn rust op een veld is uitzonderlijk, Laurent Depoitre had dat ook. Nooit kon je hem opjagen. En hij heeft nog véél progressiemarge, want in Canada speelde hij op amateurniveau, hij trainde maar drie keer in de week en tijdens de strenge winters daar speelde hij gedurende maanden enkel indoor. Als je dan ziet hoe snel hij de vereisten van het Europese voetbal oppikt - werkkracht en fysieke duels - is dat veelbelovend", aldus Bart Van Renterghem in Sport/Voetbalmagazine.

TAGS  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024