‘Lopetegui is het beu en stuurt Real-ster en nog 2 spelers weg’

‘Lopetegui is het beu en stuurt Real-ster en nog 2 spelers weg’
Vrijdag 07 september 2018 - 13:50   I  

Julen Lopetegui staat pas sinds deze zomer aan het roer bij Real Madrid, maar de gewezen bondscoach van de Spaanse nationale ploeg vindt steeds beter zijn draai op Santiago Bernabéu. Lopetegui heeft ondertussen ook een goed zicht op zijn huidige kern.

Real Madrid realiseerde deze zomer weinig transfers, maar volgens Don Balon heeft dat alles te maken met het feit dat Lopetegui zijn kern eerst wat beter wilde leren kennen. In januari zal De Koninklijke zich bedrijvig tonen op de transfermarkt.

Vooral in uitgaand opzicht lijkt Real één en ander van plan. Zo zou Lopetegui aan het bestuur hebben aangegeven dat hij niet meer op reservedoelman Kiko Casilla en middenvelder Marcos Llorente rekent. En dat is niet alles, want ook Marcelo zou niet meer in de plannen van de nieuwe Real-trainer passen.

'Niet onmisbaar'

Lopetegui is van mening dat Marcelo geen onmisbare pion is. Real Madrid zou in de komende maanden op zoek gaan naar een nieuwe linksachter, zodat de Braziliaan – die zelf gerust bij Real wil blijven – in januari kan verkocht worden.

Poll: Is Marcelo onmisbaar voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024