RSCA-speler viel net uit de boot: 'Martinez twijfelde om hem op te roepen'

RSCA-speler viel net uit de boot: 'Martinez twijfelde om hem op te roepen'
Vrijdag 07 september 2018 - 16:05   I  

Dat Roberto Martinez de ontwikkelingen in de Jupiler Pro League op de voet volgt en niet bang is om spelers van de Belgische topclubs op te roepen, is ondertussen al duidelijk. Voor deze interlandbreak vond de bondscoach nieuwkomers bij Club Brugge, AA Gent en KRC Genk, maar niet bij Anderlecht.

Hans Vanaken (Club Brugge), Birger Verstraete (AA Gent) en Leandro Trossard (KRC Genk) mochten de voorbije dagen al meetrainen bij de Rode Duivels. Van een huidige Anderlecht-speler is er momenteel geen spoor bij de nationale ploeg. En dat terwijl paars-wit net inzet op de Belgische jeugd.

Martinez twijfelt

Knack onthult dat Martinez wel degelijk met het idee speelde om een speler van Anderlecht te selecteren voor het oefenduel tegen Schotland en de Nations Leaguewedstrijd tegen IJsland. Aanvaller Landry Dimata stond namelijk op het lijstje van de Spaanse oefenmeester.

“In de spits heeft Martínez geen nieuwe namen geselecteerd. Hij schijnt wel te hebben getwijfeld over Landry Dimata”, klinkt het in het magazine. Het is niet onlogisch dat Dimata uiteindelijk niet werd opgeroepen. In de spits is de concurrentie immers niet mals met ook nog spelers als Romelu Lukaku, Michy Batshuayi, Christian Benteke, Divock Origi en Laurent Depoitre.

Poll: Is Dimata klaar voor een selectie bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024