'Real Madrid schrapt Neymar en gaat voor andere wereldster'

'Real Madrid schrapt Neymar en gaat voor andere wereldster'
Dinsdag 25 september 2018 - 17:20   I  

Het is allang geen geheim dat de voorzitter van Real Madrid, Florentino Perez, een groot bewonderaar is van Neymar Junior. Een transfer naar de Koninklijke staat al sinds zijn overgang naar Paris Saint-Germain vorig jaar, hoog op de agenda van de excentrieke voorzitter. Het stemgedrag van bepaalde actoren tijdens de FIFA wereldspeler van het jaar verkiezing lijken deze intenties echter een knauw te geven.

De president zou volgens Don Balon verbolgen zijn over het feit dat Neymar geen enkele stem heeft ontvangen van de kapiteins van de verschillende nationale teams en coaches die hun voorkeur mochten uitbrengen. Zelfs zijn landgenoten, Tite en Miranda, die respectievelijk bondscoach en kapitein zijn van de goddelijke kanaries stelden geen vertrouwen in Neymar.

Het feit dat de populariteit van de Braziliaanse balkunstenaar binnen de voetbalwereld steeds achteruit gaat, terwijl de kritiek grotere proporties aanneemt zou Perez er toe aanzetten om een transfer van Neymar definitief te vergeten. Don Balon haalt verder aan dan dat de voorzitter van Real Madrid meer en meer gecharmeerd is door Kylian Mbappé. De kans lijkt dus niet onbestaande dat Mbappé volgend jaar een belangrijk transfertarget zal worden voor de Madrilenen.

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024