Vanhaezebrouck over ontslag: "Toen zei ik dat het beter was dat ik stopte"

Vanhaezebrouck over ontslag:
Vrijdag 28 september 2018 - 16:25   I  

Zit RSC Anderlecht opnieuw in crisis? Volgens velen wel, maar daar gaat trainer Hein Vanhaezebrouck niet mee akkoord. De West-Vlaming laat zich niet van zijn stuk brengen. Hij had zelfs al een goed gesprek met voorzitter Marc Coucke.

“We hebben gisteren aan de telefoon man-to-man heel goed gesproken", vertelt Vanhaezebrouck aan Het Nieuwsblad. "We weten allebei heel goed in welke situatie we ons bevinden. Hij wordt ook hard aangepakt maar we hebben alletwee het beste voor met de club en proberen resultaten te halen. We moeten verder."

"Of ik vertrouwen heb gevoeld? Ik moet jullie niet zeggen wat er gezegd is, of dat nu positief of negatief was", vervolgt Vanhaezebrouck. "Ik moet dat niet delen met de media. En of mijn stoel hier wankelt? (pakt zijn stoel vast) Ik heb toch het gevoel dat deze stoel nog redelijk vast staat. En David (Steegen, persverantwoordelijke, nvdr.) is niet het type om aan de poten te zagen.”

Niet vergelijkbaar met Gent

Vanhaezebrouck vergeleek tot slot zijn huidige situatie met die in de Ghelamco Arena. “Het is alleszins niet dezelfde situatie als bij Gent destijds: toen had ik er na drie jaar het maximum uitgehaald. De citroen was uitgeperst. Toen mensen begonnen te twijfelen, heb ik gezegd dat het beter was dat ik stopte. Hier niet, het is een nieuwe groep - alleen Kums en Saief speelden al langer onder mij - en de situatie is totaal anders. Ik heb een totaal ander gevoel. Het is nog niet einde verhaal.”

Poll: Moet Vanhaezebrouck stoppen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024