Vanderhaeghe: "Ik heb niets meer gehoord van het bestuur"

Vanderhaeghe:
Vrijdag 28 september 2018 - 17:03   I  

Hoewel AA Gent zich in de Beker van België, in tegenstelling tot enkele andere topclubs, wél wist te plaatsen voor de achtste finales, is er nog steeds onduidelijkheid over trainer Yves Vanderhaeghe. Al blijft de West-Vlaming gewoon zijn job doen.

“Voor mij hoeft het niet dat ik elke dag in de krant sta, van tegenwoordig wordt er overal van mij foto’s genomen", vertelt Vanderhaeghe aan Het Nieuwsblad. "Maar dat is publiciteit, hé. Ik sprak de voorzitter in Virton enkel na de partij, kort voor de persconferentie. Nadien hoorde ik niets meer van het bestuur.”

Van een duidelijke deadline is er momenteel geen sprake. “Dat maakt me niet uit, ik heb al veel gelezen en gehoord: zelfs dat ik al buiten lag. Daar heb ik geen antwoord op. Maar ik ben geen doemdenker, ik kijk naar het resultaat en we zien wel wat er komt. Ik ben er geen minuut mee bezig."

"Andere ploegen verliezen meer"

"Je ziet dat er andere ploegen meer verliezen dan ons", verwijst Vanderhaeghe naar Anderlecht en Standard. "De verwachtingen zijn hoog en die moet je inlossen. Ik heb getoond hoe nuchter ik er mee om gaan. Ik ga door en ga terug winnen.”

TAGS  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024