Club en Standard krijgen goed nieuws over schorsing Wesley en Carcela

Club en Standard krijgen goed nieuws over schorsing Wesley en Carcela
Dinsdag 02 oktober 2018 - 08:18   I  

De Belgische Voetbalbond (KBVB) maakte donderdag bekend dat de Geschillencomssie Hoger Beroep Profvoetbal gaat beslissen over een eventuele schorsing voor Wesley Moraes en co.

Door de problemen met de indicatieve leken Wesley, Mehdi Carcela (Standard, Eric Ocansey (Eupen), Christophe Diedhiou (Moeskroen) en Loris Brogno (Beerschot Wilrijk) na hun rode kaart allen weg te komen met een lichte schorsing of zelfs géén schorsing.

Nu er in hoger beroep mogelijk nog een straf volgt, moeten ze bij Club Brugge vrezen voor een serieuze schorsing voor Wesley. De Braziliaan miste al twee wedstrijden, maar er hangen hem nog eens vier wedstrijden schorsing boven het hoofd.

2 speeldagen voor Carcela?

Carcela moet mogelijk twee weken brommen, net als Brogno. Voor Ocansey hangt er, net als in het geval van Wesley, een schorsing van vier speeldagen in de lucht.

Update 2/10 - 8:18

Eind deze week valt er een beslissing, wanneer de spelers in kwestie voor de Geschillencommissie Hoger Beroep moeten verschijnen. Het Laatste Nieuws meldt dat er voor 5 oktober zeker geen zitting zal zijn. Het betekent ook meteen dat zowel Wesley als Carcela komende zondag mag aantreden in de topper Standard-Club Brugge.

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Moeskroen  I  Eupen

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024