Zoon van Preud'homme staat voor hartverscheurende keuze: "Club of Standard? Ik supporter voor hen"

Zoon van Preud'homme staat voor hartverscheurende keuze:
Zaterdag 06 oktober 2018 - 10:00   I   door Redactie

Guilian Preud'homme zit met een probleem. Met Standard en Club Brugge staan zijn twee grote liefdes tegenover elkaar dit weekend. De zoon van Michel Preud'homme moet dus kiezen.

"Ik zal nooit een slecht woord zeggen over Club Brugge. Never, never, never. We hebben zoveel mooie momenten meegemaakt, dat schept een band. Ik heb er vriendschappen opgebouwd, ben mee gegroeid met de club. Het was moeilijk om er weg te gaan. Heel soms stuur ik nog berichtjes met Vormer of Vanaken. Het weerzien voor en na de match zal hartelijk zijn. Met Bart, met Vincent, met Kirsten Willem (de persverantwoordelijke van blauw-zwart, red.)", aldus Guilian in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb twee clubs van mijn hart. En toch supporter ik morgen voor Standard. Ik vind dat trouwens niet onlogisch als 'zoon van'. Waarom mag ik mijn liefde niet uiten voor twee ploegen? Dat maakt me toch geen 'clubhopper'? Spelersvrouwen gaan ook mee met hun man, steunen hem door dik en dun. Het is niet zo dat ik zal juichen tégen Club Brugge. Ik denk zelfs dat het raar zal zijn om jongens als Denswil, Poulain, Vormer en Vanaken aan de andere kant te zien staan. Maar voor mij is papa prioriteit. Ik wil dat hij wint en gelukkig is."

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024