Clement over Gent-Genk: "De druk zal enorm zijn"

Clement over Gent-Genk:
Zaterdag 06 oktober 2018 - 11:00   I   door Redactie

Racing Genk weet weer wat verliezen is. Bij Sarpsborg in de Europa League ging het fout. Genk moet nu opnieuw opstaan tegen AA Gent.

"Het is lang geleden dat we met dit gevoel opgezadeld zaten, we moeten er opnieuw mee leren omgaan”, beseft trainer Philippe Clement. “Ze zijn niet zomaar in de poules geraakt en maakten het ook Besiktas erg moeilijk in Istanbul.”

"De nederlaag op zich kan ik makkelijk een plaats geven. We hebben verloren in heel specifieke omstandigheden. Het versleten kunstgrasveld werd ook nog eens extra besproeid, het verschil met de condities tijdens de training was enorm. Het veld werd een ijspiste, wat een groot nadeel is voor de ploeg die probeert om uit het duel te spelen."

AA Gent

Nu wacht AA Gent. “Dat is voor iedereen een moeilijke verplaatsing. Miskijk je niet op de 0-4 tegen Club Brugge, aan de rust had het er toen heel anders kunnen uitzien. AA Gent zit in een moeilijke periode, de druk zal er enorm zijn. Ik verwacht me dus opnieuw aan een supergemotiveerde tegenstrever, we zullen weer vol aan de bak moeten.”

TAGS  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Sarpsborg

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024