Spaanse pers over Thibaut Courtois: "Hij doet er niet veel aan"

Spaanse pers over Thibaut Courtois:
Maandag 29 oktober 2018 - 16:07   I  

Thibaut Courtois beleefde maar weinig plezier aan zijn eerste Clasico in loondienst van Real Madrid. De Rode Duivel kreeg vijf doelpunten om de oren. In de Spaanse pers werd ook de prestatie van Courtois onder het vergrootglas gehouden. Wat wordt er over hem geschreven?

Marca had medelijden met Courtois, maar stelde toch fijntjes vast dat de doelman veel goals slikt. “Courtois had het geluk niet aan zijn en was niet verantwoordelijk voor de vijf tegentreffers. Maar vijf tegentreffers, dat is toch veel. Zijn knappe redding bij het schot van Arthur zijn velen alweer vergeten.”

“Courtois moest ook in zijn zevende match in het shirt van Real doelpunten incasseren. Vijf in totaal dan nog wel. Enkel bij derde goal van Suarez had de Real-doelman beter kunnen doen”, klinkt het bij AS.

"Kansloos bij eerste twee tegendoelpunten"

Bij Sport werd onze landgenoot iets minder gespaard. “Courtois voorkwam met een uitstekende redding een fraai doelpunt van Arthur. Verder was hij kansloos bij de eerste twee tegendoelpunten. Na rust volgden er nog drie goals. Hij trof geen schuld, maar deed ook niet bepaald veel om de goals te voorkomen.”

Poll: Heeft Courtois zichzelf iets te verwijten na de Clasico?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024