Onthuld: 'Dit is er écht aan de hand met Club-doelman Letica'

Onthuld: 'Dit is er écht aan de hand met Club-doelman Letica'
Woensdag 31 oktober 2018 - 19:31   I  

Karlo Letica komt tijdens de midweekmatch tegen KV Oostende niet in actie. Ivan Leko heeft de doelman, die afgelopen weekend tegen STVV flaterde, niet opgenomen in zijn selectie. "Leica is geblesseerd", klinkt het bij Club.

Dat Letica uitgerekend na zijn onzekere optreden op Stayen niet van de partij is tegen KV Oostende, is opmerkelijk. Bij Club benadrukken ze dat de Kroaat geblesseerd is. Het zou dus niets te maken hebben met zijn blunder van vorig weekend. Woensdag staat tweede doelman Horvath wellicht tussen de palen.

Matej Mitrovic zit na blessureleed opnieuw in de selectie van Leko. Van de andere geblesseerden - Danjuma en Dennis - is nog geen spoor.

De volledige selectie:

Horvath, Hubert, Gabriel, Denswil, Decarli, Mitrovic, Mechele, Poulain, Mata, Cools, Vlietinck, Nakamba, Amrabat, Rits, Vormer, Vanaken, Schrijvers, Diatta, Openda, Wesley, Rezaei.

Update 30/10 - 7:44

Daar waar niet iedereen onmiddellijk geloofde dat hij met een blessure kampte, weet Het Laatste Nieuws dat Letica wel degelijk geblesseerd. Hij kampt met pijn in de borststreek en ontbrak maandag op training.

"De botsing met STVV-verdediger Teixeira zaterdag, kort na rust, laat zich nog steeds gevoelen", schrijft de krant. "Letica speelde na verzorging wel verder, maar ontbrak gisteren op het oefenveld. De Kroaat kampt met pijn in de borststreek en trok daarom naar het ziekenhuis voor een beeldvorming."

(Lees verder onder de foto)

Barst of breuk?

"Club tast nog in het duister wat betreft de ernst van de blessure - vandaag moet duidelijk worden of er sprake is van een barst of, erger nog, een breuk. Verwacht wordt evenwel dat het zal meevallen."

"Club gaat er op dit moment van uit dat Letica drie à vier dagen aan de kant staat. Met andere woorden: in principe is hij net op tijd fit voor de topper tegen Genk. Of Letica dan ook zal spelen, hangt af van de prestatie van Ethan Horvath (23) vanavond", klinkt het nog.

Update 31/10 - 19:45

Het Laatste Nieuws heeft onthuld wat er precies aan de hand is met Letica. "Onderzoek wees gisteren uit dat de Kroaat geen barst heeft opgelopen in zijn borstbeen en enkele dagen rust zouden moeten volstaan", klinkt het in de krant. Of Letica komend weekend in en tegen Genk tussen de palen staat, is twijfelachtig.

Poll: Wie moet keepen tegen Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024