KV Mechelen in heel nauwe schoentjes: 'Zelfs Rits wist van Vertenten'

KV Mechelen in heel nauwe schoentjes: 'Zelfs Rits wist van Vertenten'
Woensdag 31 oktober 2018 - 10:45   I   door Redactie

Het net sluit zich ook rond KV Mechelen. Er waren mensen bij Malinwa betrokken die de boel wilden belazeren om de degradatie af te wenden.

"Veljkovic heeft het enkele dagen later in een telefoontje met Thierry Steemans - bestuurslid bij KV Mechelen - opnieuw over die ontmoeting met Vertenten. Hij zegt hem dat zijn collega Stefaan Vanroy, sportief directeur bij Mechelen, hem al meerdere keren heeft gevraagd aan Mechelen te denken met betrekking tot de ref van de match van zaterdag tegen Charleroi. Volgens bronnen verduidelijkt Veljkovic dat Vertenten scheidsrechter is en dat hij maandag een afspraak met hem had. "Zonder vragen heeft Bart begrepen wat hij moet doen tijdens de match van zaterdag."", aldus HLN.

De krant maakt ook nog duidelijk dat er na afloop van Antwerp-Eupen (2-0) door Veljkovic nog gebeld wordt met Thierry Steemans. Daar vertelt hij tegen dat hij nog een koffie heeft gedronken met Vertenten "Die penalty was fantastisch", zegt Veljkovic tegen de financieel directeur van KV Mechelen. Na middernacht belt Veljkovic ook nog met Mats Rits, toenmalig KVM-speler (nu bij Club Brugge, red.) en in de portefeuille van de makelaar. "Hij stond op Antwerp", zegt Veljkovic. "Het is discutabel, maar hij fluit tenminste penalty."

Poll: Moet KV Mechelen gestraft worden?

TAGS  I  KV Mechelen

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024