Ruud Vormer érg scherp: "Ik heb daar geen begrip voor"

Ruud Vormer érg scherp:
Zaterdag 03 november 2018 - 21:05   I  

Ruud Vormer zit momenteel in een moeilijke periode. De aanvoerder van Club Brugge zat zaterdagavond, tijdens de topper tegen KRC Genk, voor de tweede opeenvolgende keer op de bank. Na afloop gaf Vormer een interview en draaide hij - recht voor de raap als hij is - niet rond de pot.

“Het gaat momenteel niet zo goed met me, hé. Een vormdip of weet ik veel. Ik doe elke dag mijn stinkende best, maar het zit me momenteel niet mee. Vorig jaar zat alles mee, maar nu maak ik geen goals of geef ik geen assists. Het komt er even niet uit", aldus Vormer voor de camera van Play Sports.

“Of ik begrip kan opbrengen voor de beslissing van de trainer? Neen”, klinkt het zonder verpinken bij de Nederlander. “Ik heb daar geen begrip voor, want ik wil natuurlijk altijd spelen. Maar de trainer maakt keuzes en daar moet ik me bij neerleggen. Als ik erin kom moet ik dan vol gas geven, en dat heb ik toch gedaan.”

"Ik kom wel weer terug, geloof me maar"

Leko gaf in aanloop naar de topper aan dat hij het ten opzichte van zijn andere middenvelders niet kan maken om een Vormer-uit-vorm in de ploeg te laten staan. “Daar heb ik niets aan of niets mee te maken, hé. Ik blijf gewoon hard werken. Mijn vorm komt wel weer terug, geloof me maar.”

“Dat de supporters me steunen, is heel belangrijk. Dat doet heel veel met me. Ik ben nu aan mijn vijfde jaar bij Club Brugge bezig. De eerste vier jaren waren fantastisch, maar nu is het iets minder voor me. Ruud Vormer komt wel weer terug. Het komt goed. Morgen ga ik opnieuw hard trainen. En de dag erna opnieuw.”

Poll: Moet Vormer bij de volgende match opnieuw in de ploeg staan?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024