“Marc Coucke gaat Hein Vanhaezebrouck snel ontslaan bij RSCA”

“Marc Coucke gaat Hein Vanhaezebrouck snel ontslaan bij RSCA”
Zaterdag 03 november 2018 - 23:36   I  

RSC Anderlecht zit opnieuw in een mindere periode. In de eigen competitie verloor paars-wit op het veld van KAS Eupen en kwam het in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen rode lantaarn Sporting Lokeren. Steeds meer wordt er met een beschuldigende vinger naar Hein Vanhaezebrouck gewezen.

Na afloop van de match tegen Lokeren stond Vanhaezebrouck meteeen weer ter discussie. Heel wat fans zijn niet blij dat de West-Vlaming nog steeds aan het roer staat bij paars-wit. Zij hopen op een trainerswissel.

Zelf sprak Vanhaezebrouck eerder deze week over een eventueel ontslag. "Uiteraard wijst men naar de coach”, tekende Het Nieuwsblad tijdens de persconferentie voor de geschreven pers op uit de mond van Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck: "Voor mij geen probleem"

“Voor mij geen probleem, ik ben deel van de groep en het is ook mijn verantwoordelijkheid als we geen niveau halen. Of het niet beter zou gaan met een andere coach? Nee, dat gevoel heb ik niet, nee."

Toch kan Vanhaezebrouck niet op beide oren slapen. Uit een poll op Voetbal24.be is gebleken dat liefst 61% denkt dat Marc Coucke zijn trainer snel zal ontslaan. Slechts 39% is van mening dat de voorzitter het vertrouwen in Vanhaezebrouck niet gauw zal verliezen. De toekomst zal uitwijzen wie gelijk krijgt...

Poll: Verdient Vanhaezebrouck meer krediet?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024