VAR en scheidsrechter nemen absolute hoofdrol in Gent-Antwerp

VAR en scheidsrechter nemen absolute hoofdrol in Gent-Antwerp
Zondag 25 november 2018 - 16:25   I   door Redactie

AA Gent - Antwerp eindigt op een droge 0-0. Opvallend, aangezien we wel twee doelpunten, een bijna-doelpunt en een penalty te zien kregen. Het mag duidelijk zijn dat de VAR een belangrijke rol speelde in deze wedstrijd én het verrassend genoeg vaak bij het rechte einde had.

AA Gent - Antwerp 0-0

Alweer een hoofdrol voor de scheidsrechter en de VAR. Een schot van Tsjakvetadze ging al dan niet over de doellijn, maar scheidsrechter Laforge liet meteen doorspelen. Nadien schoot de VAR plots wakker, want een doelpunt van Bolingi werd afgekeurd voor nipt buitenspel.

Ook in de tweede helft krijgen we een afgekeurd doelpunt. Bolingi treft opnieuw raak, maar mag andermaal niet juichen. De VAR fluit Baby bij de kopbal voordien alsnog terug voor buitenspel.

In het slot van de wedstrijd gaat Laforge op aangeven van de VAR toch nog maar eens naar het scherm gaan kijken, want Van Damme raakte Souquet bij diens voorzet. Niemand die het gezien had, maar Gent krijgt nog een strafschop. Bolat duwt de strafschop van Odjidja tegen de paal en zo uit zijn doel. Het blijft 0-0!

Poll: Is de VAR een goede meerwaarde voor onze competitie?

TAGS  I  AA Gent  I  Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024