Club Brugge grijpt naast smaakmaker uit JPL: ‘Problemen met Leko’

Club Brugge grijpt naast smaakmaker uit JPL: ‘Problemen met Leko’
Donderdag 13 december 2018 - 16:02   I  

Hij is momenteel één van de sensaties in de Jupiler Pro League, maar de kans dat hij ooit voor Club Brugge zal uitkomen lijkt wel erg klein. Roman Bezus geniet interesse van diverse Belgische topclubs, maar zal niet gauw naar Jan Breydel verhuizen.

Dat heeft alles te maken met… Ivan Leko. Leko en Bezus werkten nog samen bij STVV, maar het klikte niet echt tussen beide heren. "Ik begon goed in Sint-Truiden, maar naar het einde van het seizoen vlotte het niet meer zo met Leko. STVV lichtte de optie niet en ik trok terug naar Oekraïne”, vertelt Bezus in Het Laatste Nieuws.

Toevallig belandde Bezus niet veel later toch opnieuw op Stayen. "Ik trainde wat bij enkele kleinere clubs en er waren wel wat aanbiedingen, maar niets concreet. Peter Delorge belde me op om even terug naar België te vliegen om nog wat dingen af te handelen. Ik vroeg om mee te trainen en Márquez (toen coach van STVV nvdr.) zag het wel in mij. Ik kreeg een nieuw, maar kleiner contract voor twee seizoenen plus optie. Zo belandde ik hier toevallig opnieuw”, verduidelijkt de spelmaker.

Standard & Anderlecht

Tijdens de voorbije weken raakte bekend dat enkele Belgische topclubs naar de diensten van Bezus hengelen. Ook Club Brugge werd genoemd, maar Anderlecht en Standard lijken meer kans te maken om de Oekraïner in te lijven.

Poll: Zou Bezus een basisspeler zijn bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV  I  Anderlecht  I  Standard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024