'Standard meldt zich bij Anderlecht-target en start onderhandelingen'

'Standard meldt zich bij Anderlecht-target en start onderhandelingen'
Vrijdag 21 december 2018 - 09:31   I   door Redactie

RSC Anderlecht hoopt zich in januari gericht te versterken. Het kijkt onder meer rond in de eigen Jupiler Pro League. Eén van de spelers die de voorbije weken bij Marc Coucke en Michael Verschueren in het oog sprong, is Roman Bezus.

De Oekraïense spelmaker doet het uitstekend bij STVV en staat ondertussen op het verlanglijstje van Anderlecht, maar ook Standard is geïnteresseerd. Zoals het er nu naar uitziet lijkt de Luikse topclub ook korter op de bal te spelen. Het zou zelfs binnenkort gaan onderhandelen met STVV.

"Standard heeft nog plek voor een middenvelder met technisch vernuft. Bezus past in dat plaatje", schrijft Het Laatste Nieuws. "Alleen is het niet duidelijk welke houding STVV in het dossier inneemt. De Kanaries hebben nog een optie om het aflopende contract van Bezus te verlengen tot en mét volgend seizoen. De Japanse eigenaars plannen die ook te lichten."

"Dat staat wel gelijk aan een gevoelige loonsverhoging voor de Oekraïner, maar dan verzekert STVV zich van een transfersom. In het andere geval kan Bezus vanaf 1 januari al voor een andere club tekenen en volgende zomer gratis verkassen."

Poll: Zou Bezus een goede aanwinst zijn voor Standard?

TAGS  I  Standard  I  STVV  I  Anderlecht

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024