Gal Refaelov maakt vergelijking tussen fans van Antwerp en Club Brugge

Gal Refaelov maakt vergelijking tussen fans van Antwerp en Club Brugge
Zaterdag 22 december 2018 - 09:06   I   door Redactie

Gal Refaelov verhuisde met haar man Lior mee van Brugge naar Antwerpen. Refaelov verruilde immers Club Brugge voor Antwerp FC. Een beslissing die ze helemaal steunt.

"Ik denk wel dat het voor hem noodzakelijk was om Club Brugge te verlaten", zegt Gal in Het Laatste Nieuws. "Hij is naar België gekomen om te voetballen en als je niet meer veel speelt, gaat dat wegen. Onze zoon had er eigenlijk nog het meeste moeite mee. Hij wil zijn papa zien spelen én scoren. Het was een lastige periode voor heel het gezin. Lior is hard blijven trainen en plukt daar nu de vruchten van. Kijk, elke trainer heeft zijn filosofie en hij (Leko, red.) besliste dat er voor Lior minder plek was bij Club. Dan is het tijd voor een nieuw avontuur."

Ook de fans van Antwerp vallen in de smaak bij Gal. "Lior heeft de juiste keuze gemaakt. Dat merk je aan alles. Club en Antwerp zijn vergelijkbaar. De mensen van het bestuur ontvingen ons met open armen. De fans stuwen het team echt naar voren. Eigenlijk zijn de clubkleuren het enige grote verschil", lacht ze.

"Ook voor het gezin was het een zachte landing hier in Antwerpen. We kenden hier al veel vrienden. Ook de kinderen hebben hier speelkameraadjes. Adrian was een beetje in de war. Hij was echt fan van Club geworden, maar hij speelt intussen ook bij de allerkleinsten van Antwerp en wil naar alle wedstrijden van Lior gaan kijken. Hij is blij dat zijn papa weer scoort en herbekijkt alles op YouTube."

Poll: Wie heeft de beste fans?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024