‘Manchester City neemt beslissing over toekomst van Kompany’

‘Manchester City neemt beslissing over toekomst van Kompany’
Woensdag 26 december 2018 - 22:50   I   door Redactie

FC Barcelona toont zich de jongste dagen ontzettend actief op de transfermarkt. De Catalaanse topclub bereikte al een akkoord met Valencia over de huur van Jeison Murillo, maar Barça wil meer.

Barcelona kan op het einde van het seizoen beslissen om Murillo definitief aan te trekken voor 25 miljoen euro, maar volgens diverse Spaanse media broeden ze in Camp Nou op een ander plan met een Rode Duivel in de hoofdrol.

Zo zou Vincent Kompany nadrukkelijk in beeld zijn om het defensieve compartiment van Barça te versterken. De kapitein van Manchester City beschikt in het Etihad Stadium over een aflopend contract en zou na dit seizoen gratis van club kunnen wisselen.

Géén nieuw contract bij City?

Barcelona ruikt zijn kans en wil Vince The Prince maar wat graag binnenhalen. De 32-jarige Kompany zelf kijkt nog even de kat uit de boom, maar tot op heden kreeg hij nog geen concreet voorstel om zijn contract bij City te verlengen. Barça zou Kompany in januari een voorstel doen.

Update 26/12 - 22:50

Manchester City is zich ervan bewust dat Barcelona op een plannetje broedt om Kompany naar Spanje te halen. De Engelse landskampioen zou daarom van plan zijn om de Rode Duivel een nieuw contract voor te schotelen. Wat de voorwaarden in het nieuwe contract zullen zijn, moet nog blijken.

Poll: Zou jij Kompany graag bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Rode Duivels  I  Manchester City

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024