Transfermarkt: Anderlecht dichter bij nieuwe T1, 2 sterkhouders weg bij Club Brugge?

Transfermarkt: Anderlecht dichter bij nieuwe T1, 2 sterkhouders weg bij Club Brugge?
Woensdag 26 december 2018 - 23:15   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw zijn deuren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Phillip Cocu is en blijft topkandidaat om de nieuwe trainer van Anderlecht te worden. Paars-wit drukt door om de Nederlander binnen te halen.

*Manchester City is van plan om Vincent Kompany een nieuwe deal voor te schotelen. De Rode Duivel is na dit seizoen einde contract en geniet interesse van Barcelona.

*Club Brugge zou van plan zijn om Dorin Rotariu te verkopen aan een Belgische eersteklasser. De Roemeen is momenteel op uitleenbasis actief bij AZ, maar daar komt hij niet aan spelen toe en mag hij weg.

*Internazionale is van plan om Radja Nainggolan aan een Chinese club te verpatsen. Liefst in januari al.

*Volgens The Daily Mail zou Eden Hazard al een akkoord hebben met Real Madrid. In de zomer zou hij naar Spanje verhuizen.

*STVV sluit niet uit dat Casper De Norre binnenkort naar KRC Genk verhuist.

*Fenerbahçe heeft Nabil Dirar aangeboden bij Besiktas. Ook Club Brugge en AS Monaco hengelen naar de Marokkaanse winger.

*Anderlecht zou geïnteresseerd zijn in Laurent Ciman, die eerder deze week zijn contract bij Dijon liet ontbinden. De verdediger kan ook terug naar Montréal.

*Felice Mazzu zou niet op voorhand ‘neen’ zeggen tegen het trainerschap bij Anderlecht.

*Club Brugge en Arsenal zouden onderhandelen over een transfer van Wesley Moraes.

*Club Brugge moet eveneens rekening houden met een vertrek van Hans Vanaken. Borussia Dortmund blijft maar op de Limburger azen.

*Philippe Clement maakt zich geen zorgen. Hij gaat ervan uit dat geen enkele sterkhouder KRC Genk zal verlaten in januari.

*Het is niet uitgesloten dat Fernando Canesin na dit seizoen naar een Belgische topclub verhuist. De Braziliaan van KV Oostende zou andere lucht willen opsnuiven.

*Neymar beschikt bij PSG over een clausule in zijn contract die stipuleert dat hij de Franse club in 2020 voor een gelimiteerde transfersom van 160 miljoen euro kan verlaten.

*Radja Nainggolan zijn toekomst zou in China liggen. Inter wil de Belg zo snel mogelijk verkopen.

Poll: Is Wesley nu al klaar voor een grote buitenlandse club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024