'2 Belgische topclubs gaan opnieuw samenwerken met Mogi Bayat'

'2 Belgische topclubs gaan opnieuw samenwerken met Mogi Bayat'
Vrijdag 28 december 2018 - 08:14   I   door Redactie

Viert Mogi Bayat weldra zijn terugkeer in de Belgische voetbalwereld? Het is niet uitgesloten. De spelersmakelaar zat meer dan een maand in de cel op verdenking van fraude en witwaspraktijken, maar is inmiddels vrij na het betalen van een borgsom.

Het gaat allemaal snel, want binnenkort zou Bayat écht zijn terugkeer kunnen vieren. Eerder deze week dook hij al op in Charleroi, maar zaken deed de makelaar vooralsnog niet.

Het Laatste Nieuws weet dat verschillende clubs uit de Jupiler Pro League niet weigerachtig staan tegenover een nieuwe samenwerking met Bayat. Charleroi, Zulte Waregem, Standard en AA Gent sluiten niets uit.

Standard: "Dan zien we geen reden om niet samen te werken"

"Makelaars moeten wel administratief in regel zijn en zorgvuldig de nieuwe regelgeving van de Pro League respecteren. Als zij ons dan goede spelers aan redelijke prijzen aanbieden, zien we geen reden om niet met hen samen te werken", klinkt het bij Standard.

"Ik heb hem leren kennen als een uitstekend verkoper", zegt Gent-manager Michel Louwagie dan weer. "Hij heeft ons goeie diensten bewezen bij uitgaande transfers, zonder dat er iets onregelmatigs gebeurde. Maar over de vraag of we nu nog met hem willen werken? Daarover weten we nu te weinig. Laat ons eerst de uitkomst van het onderzoek afwachten."

Poll: Verdient Bayat een nieuwe kans?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024