Transfermarkt: Pozuelo naar Anderlecht, Harbaoui weg, leegloop bij Club Brugge?

Transfermarkt: Pozuelo naar Anderlecht, Harbaoui weg, leegloop bij Club Brugge?
Vrijdag 28 december 2018 - 23:05   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw zijn deuren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Ibrahima Seck gaat KRC Genk inruilen voor Zulte Waregem. In de Luminus Arena kwam hij niet meer aan spelen toe.

*Neymar zou een akkoord hebben met Real Madrid. De Spaanse topclub zou bereid zijn om 280 miljoen euro over te maken op de bankrekening van PSG.

*Alejandro Pozuelo zou niet staan te springen om KRC Genk in te ruilen voor Anderlecht. De Spanjaard kan in Brussel meer verdienen, maar het sportieve primeert.

*De Turkse club Demirspor heeft zijn zinnen gezet op Hamdi Harbaoui. De Tunesiër is onmisbaar voor Zulte Waregem, dat zijn goalgetter niet graag ziet vertrekken.

*AA Gent twijfelt over de komst van Thomas Kaminski. Niet iedereen binnen de club is ervan overtuigd dat de Kortrijk-doelman goed genoeg is om Lovre Kalinic te vervangen.

*Carlinhos gaat Standard verlaten. Dat maakte de Braziliaan zelf bekend via Instagram. Hij heeft de keuze tussen Guarani en Fluminense, twee clubs uit zijn vaderland.

*Club Brugge zal in januari vier inkomende transfers afronden. Het aast op een targetspits, een centrale verdediger, een vleugelspeler en een extra middenvelder.

*Real Madrid wil de ontevreden Mohamed Salah weghalen bij Liverpool.

*Het Nieuwsblad is van mening dat Anderlecht een poging moet wagen om Alejandro Pozuelo weg te halen bij KRC Genk. Hij zou in zijn contract over een vastgelegde afkoopsom van 8 miljoen euro beschikken.

*Overigens is Phillip Cocu nog steeds topkandidaat om de nieuwe trainer van Anderlecht te worden. De onderhandelingen lopen verder.

*KRC Genk zal in januari niet alleen Casper De Norre, maar ook de Braziliaan Neto Borges (Hammarby) in huis halen.

*Het is niet duidelijk of Benoit Poulain ook volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt. De Fransman is in juni 2019 einde contract. Na de jaarwisseling zouden de betrokken partijen rond de tafel gaan zitten. Na Wesley Moraes en Hans Vanaken - beiden érg in trek - zou Poulain zomaar de derde vertrekker kunnen worden bij Club.

Poll: Denk jij dat Pozuelo naar Anderlecht zal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024