Transfermarkt LIVE: Spits voor Club Brugge, Benavente naar Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: Spits voor Club Brugge, Benavente naar Belgische topclub?
Zaterdag 29 december 2018 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw zijn deuren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Wolverhampton heeft Leander Dendoncker nog niet opgegeven. Hij mag de club in januari dan ook niet verlaten.

*Antwerp en Standard strijden om Roman Bezus, de smaakmaker van STVV.

*Zinédine Zidane zou in het grootste geheim aan het onderhandelen zijn met Manchester United. Hij ligt in polepositie om de nieuwe T1 van de Engelse recordkampioen te worden.

*Real Betis gaat een bod van 20 miljoen euro uitbrengen op Wesley Moraes.

*AA Gent is van plan om Renato Neto van de hand te doen. Hij is overbodig geworden.

*Hendrik Van Crombrugge blijft zeker tot het einde van het seizoen bij KAS eupen.

*Anderlecht heeft de komst van Aristote Nkaka, reeds in de zomer vastgelegd, geweigerd. KV Oostende wilde de middenvelder sneller naar paars-wit sturen, maar daar is Nkaka niet gewenst.

*PSG is van plan om Isco weg te halen bij Real Madrid.

*Charleroi wil meewerken aan een vertrek van Cristian Benavente, maar dan moet hij wel meer dan 5 miljoen euro in het laatje brengen. Anderlecht is geïnteresseerd.

*Het is niet uitgesloten dat Wesley Moraes en Stefano Denswil Club Brugge in januari verlaten.

*Timmy Simons heeft in Vista laten weten dat Club Brugge met zekerheid een nieuwe spits haalt.

*Tottenham Hotspur is bereid om 25 miljoen euro neer te tellen voor Sander Berge. De Londense club wil de transfer in de winterstop al afronden. Berge zou eerst nog tot het einde van het seizoen verhuurd worden aan Genk alvorens de overstap naar Engeland te maken.

*Vincenzo Montella heeft zich aangeboden bij Anderlecht om de nieuwe coach te worden. Het is niet bekend of paars-wit interesse heeft in de Italiaan.

*AA Gent-coach Jess Thorup wil Alexander Sörloth wegkapen bij Crystal Palace. Hij kent Sörloth nog van hun gezamenlijke periode bij FC Midtjylland.

*Waasland-Beveren en Zulte Waregem trekken aan de mouw van Geoffry Hairemans. De middenvelder komt bij Antwerp te weinig aan spelen toe en overweegt een vertrek.

*Wesley Moraes (Club Brugge) geniet de belangstelling van CSKA Moskou.

*AA Gent lonkt naar Thomas Kaminski, maar heeft nog een alternatief achter de hand. Ook Jean Butez, de 23-jarige doelman van Moeskroen, is in beeld. Bovendien is hij goedkoper dan Kaminski.

*KV Oostende gaat door met Tom De Sutter. De spits traint al een tijdje mee en zal nu een contract aangeboden krijgen tot het einde van het seizoen.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Wesley nog zal kunnen behouden in de winterstop?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024