Enorme vijandigheid bij Anderlecht: "Ze háten elkaar"

Enorme vijandigheid bij Anderlecht:
Zondag 30 december 2018 - 10:06   I   door Redactie

Het loopt dit seizoen voor geen meter bij RSC Anderlecht. Zowel op als naast het veld zijn er tal van strubbelingen. Het kostte trainer Hein Vanhaezebrouck zijn kop, maar nog wordt het niet rustig in en rond het Constant Vanden Stockstadion.

Het is ook Nico Dijkshoorn opgevallen. "Anderlecht heeft een historisch slechte reeks achter de rug. Iedereen haat elkaar", steekt de columnist in Het Nieuwsblad van wal. "De eigenaar van de club weet van voren niet dat hij van achteren leeft. De tribune zit vol met teleurgestelde oude clubiconen. Anderlecht verliest meer dan dat het wint."

Dijkshoorn is van mening dat de huidige spelersgroep nood heeft aan een harde hand. Niét iemand zoals Phillip Cocu. "Voor een leek is het heel erg duidelijk waar Anderlecht nu behoefte aan heeft. Een trainer voor wie je door het vuur gaat. Goed kunnen trainen is niet nodig."

"Waar het bij Anderlecht aan ontbreekt? Vriendschap"

"Het is voor iedereen met een beetje psychologisch inzicht volstrekt duidelijk waar het bij Anderlecht aan ontbreekt: vriendschap. Plezier om samen wedstrijden te spelen. Een paar meter extra lopen voor een teamgenoot. Heel hard lachen onder de douche als er iemand in een shampoofles heeft gepist."

Poll: Denk jij dat het snel goed komt met Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024