'Deze 2 Belgische topclubs willen Ortwin De Wolf (Lokeren) in januari'

'Deze 2 Belgische topclubs willen Ortwin De Wolf (Lokeren) in januari'
Zondag 30 december 2018 - 12:25   I   door Redactie

Sporting Lokeren sloot het kalenderjaar 2018 af als rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Het gaat niet goed met de Waaslandse club en Trond Sollied zal na de jaarwisseling voor een mirakel moeten zorgen om degradatie te vermijden.

Tot overmaat van ramp dreigt Lokeren in januari één van zijn weinige smaakmakers kwijt te spelen. Zo zou doelman Ortwin De Wolf Daknam al kunnen inruilen voor een avontuur bij een Belgische topclub. Commentator Filip Joos liet zich onlangs nog ontvallen dat er al heel wat interesse is voor De Wolf.

Volgens onze informatie zijn AA Gent en KRC Genk twee clubs die al rond de 21-jarige keeper van Lokeren aan het snuffelen zijn. Beiden zijn ze erg gecharmeerd door de prestaties van het jonge talent. De Wolf zou er volgende maand al kunnen tekenen.

Lokeren staat open voor transfer

Een transfer in januari is zeker en vast een optie, omdat Lokeren een aardig bedrag voor zijn doelman zou kunnen vangen. Door de verkoop van De Wolf zou de Wase club kunnen investeren in enkele spelers om de overige linies te versterken.

En met Davino Verhulst zit er overigens nog steeds een goede doelman op de bank die het vertrek van De Wolf kan opvangen. Een win-winsituatie voor iedereen? Het zal moeten blijken in januari.

Poll: Is De Wolf goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Lokeren  I  AA Gent  I  KRC Genk

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024