"Leandro Trossard is de nieuwe Benito Raman. Ronduit dom"

Maandag 21 januari 2019 - 21:09   I   door Redactie

Leandro Trossard heeft zich afgelopen vrijdag niet van zijn beste kant laten zien. Nadat KRC Genk de Limburgse derby op het veld van STVV had gewonnen, plantte de aanvaller een Genkse vlag in de middenstip op Stayen. Geen al te beste move van Trossard.

Enkele dagen na het voorval krijgt Trossard er stevig van langs. Journalist François Colin zet de publiekslieveling van Genk stevig op zijn plaats. "Wat er vrijdagavond op Stayen gebeurde was weinig fraai. En dan hebben we het hier uiteraard niet over de wervelende wijze waarop Genk de drie punten pakte die zelfs de coach van de tegenstander tot in de hoogste staat van bewondering bracht", klinkt het bij De Witte Duivel.

"We hebben het wel over de manier waarop na afloop de zege werd gevierd en Leandro Trossard zich als de nieuwe Benito Raman ontpopte. Je eigen vlag planten na een derbyzege op het veld van de tegenstander moet kunnen. Wie daar niet mee kan omgaan is kleinzerig. Maar niet deze vlag. Niet een vlag waarmee je een hele (homo)gemeenschap schoffeert."

"Dit is ronduit dom"

"Dit is ronduit dom", krijgt Trossard de wind van voren. "Het is echter geen reden om daarna van zestien supportersbussen de ruiten in te gooien maar het wordt allicht wel een eerste kluif voor de ethische commissie van de voetbalbond?"

Poll: Moet Trossard een schorsing krijgen voor deze actie?

TAGS  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  STVV

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024