Tekent Vincent Janssen bij Anderlecht? Verschueren reageert

Tekent Vincent Janssen bij Anderlecht? Verschueren reageert
Woensdag 23 januari 2019 - 07:38   I   door Redactie

RSC Anderlecht is in de slotfase van deze transferperiode nog op zoek naar een topaanvaller. Paars-wit mikt hoog en ondanks eerdere berichten is het niet uitgesloten dat Vincent Janssen de troepen van Fred Rutten komt versterken.

Janssen is overbodig bij Tottenham en staat al een tijdje op het verlanglijstje van Anderlecht. Omdat een rampscenario in play-off 2 dreigt voor de Brusselaars zou Janssen niet willen komen. Al weet Het Nieuwsblad dat de Nederlander toch nog steeds in beeld is.

"Garanties kan ik niet geven", zegt technisch directeur Michael Verschueren in Het Nieuwsblad. "Sportief directeur Frank Arnesen en ikzelf doen al het mogelijke om de juiste aanvaller te ­halen, maar hij moet wel toegankelijk zijn en betaalbaar."

Vervanger voor Dimata?

Bovendien is het niet uitgesloten dat Anderlecht zelfs twee aanvallers haalt. Landry Dimata is mogelijk een tijdje out. "Als hij langer dan twee weken out zou zijn, dan moeten we zien of er opportuniteiten zijn om nog twee aanvallers te halen. Dat sluit ik niet uit", besluit Verschueren.

Poll: Zou jij Vincent Janssen graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Tottenham  I  Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024