Nieuwe crisis bij Anderlecht: "Coucke vindt dat zeer vreemd"

Nieuwe crisis bij Anderlecht:
Maandag 04 februari 2019 - 07:29   I   door Redactie

Opnieuw naar af voor RSC Anderlecht. Het verloor op het veld van Standard met 2-1 en zo hangt er opnieuw een crisissfeer in en rond het oefencomplex in Neerpede. Trainer Fred Rutten geeft de moed niet op, al is het maar de vraag of hij de juiste man op de juiste plaats is.

"Anderlecht was voor rust effectief goéd", schrijft Het Laatste Nieuws"Eindelijk wat controle en beweging in balbezit - 't is vooruitgang. Echte kansen daarentegen... Ze bleven achterwege. Alwéér. De punten ook. De laatste vijf uitwedstrijden verloren. Slechts drie op negen in 2019. Rutten, ontspannen met grijns: "Ik weet het, daar draait het wel om, hé."

"Een mens kan het zich eigenlijk niet voorstellen: Anderlecht in play-off 2. Met mogelijke duels tegen Union, AS Eupen en Moeskroen. Om de kriebels van te krijgen, RSCA-supporter zijnde. Maar voorlopig wint het optimisme het van het fatalisme bij Rutten. Het zal niét. Kan ook niet, lijkt het - daarvoor is het niet slecht genoeg."

Arrogantie of gewoon zelfvertrouwen?

En toch geeft de T1 van paars-wit de moed niet op. "Rutten verliet Sclessin met de borst vooruit, no stress - zó zeker is hij dat het goedkomt. Arrogantie of gewoon zelfvertrouwen? Coucke vindt het op zijn minst vreemd", besluit de krant.

Poll: Zal Fred Rutten volgend seizoen nog trainer van Anderlecht zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024