Michael Verschueren haalt uit na Standard-Anderlecht

Michael Verschueren haalt uit na Standard-Anderlecht
Dinsdag 05 februari 2019 - 10:33   I   door Redactie

Anderlecht verloor met 2-1 bij Standard. De ontgoocheling daarover is bijzonder groot bij Michael Verschueren. Daarnaast betreurt hij de provocaties van de Rouches.

"Ik was extreem ontgoocheld. Op basis van onze eerste helft konden we aanspraak maken op de overwinning, maar jammer genoeg konden we na de rust niet hetzelfde niveau aanhouden. We hebben een dure prijs betaald voor het gebrek aan ritme bij onder anderen Kara, Zulj en Obradovic. En onze invallers Trebel en Dimata hebben de voorbije maanden ook niet heel veel gespeeld. Mochten al die jongens aan het maximum van hun mogelijkheden zitten, dan stonden we nu hoger in het klassement", zo zegt Verschueren in Het Laatste Nieuws.

Bovendien werrd RSCA geprovoceerd. "Tot op zekere hoogte kan ik het gedrag van Mpoku (hij daagde Didillon uit, red.) nog plaatsen. Nochtans had Thomas niemand willen kwetsen (hij gebruikte in een voorbeschouwing op tv het woord 'baraki', wat 'marginalen' betekent, red.) en bood hij meermaals zijn verontschuldigingen aan. Wat ik daarentegen zeer fel betreur, is het feit dat een ex-speler (Luyindama, red.) de micro neemt en onze club verwenst voor duizenden supporters. Ik hoop dat Standard zich distantieert van die uitlatingen."

Poll: Vond jij de provocaties van Standard over de schreef gaan?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024