Supertalent Svilar dreigt met vertrek bij Anderlecht

Supertalent Svilar dreigt met vertrek bij Anderlecht
Woensdag 11 januari 2017 - 06:00   I   door Redactie

Er zit een groot talent in de wachtkamer bij Anderlecht. De 17-jarige Mile Svilar staat te popelen om te spelen. De jonge doelman dreigt anders te vertrekken.

Grote Europese topclubs trekken aan de mouw van Svilar. Als hij de garantie niet krijgt dat hij tussen dit en twee seizoenen titularis is bij Anderlecht, is hij weg. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Voor Anderlecht is het een lastige evenwichtsoefening. Paars-wit wil de keeper ook niet te snel verbranden, zoals het geval was met Davy Roef.

Svilar toont zich razend ambitieus. Naar de buitenwereld toe niet, maar achter de schermen zet hij de boel naar verluidt op scherp. "Ik heb zelfvertrouwen, ja. Maar ook niet te veel, want ik weet dat het niet gemakkelijk is voor een jonge doelman om een basisplaats te hebben bij een topclub. Als ik hier mijn kans krijg, zal het aan mij zijn om met die druk om te gaan. Maar eerlijk: ik denk daar nog niet aan", aldus Svilar in Het Laatste Nieuws.

"Ik voel wel dat ik vooruitgang maak, vooral technisch. Met dank aan keeperstrainer Max de Jong. Ik vind van mezelf dat ik nog meer moet groeien. Ook mentaal. Frank Boeckx is op dat vlak een groot voorbeeld."

TAGS  I  Anderlecht  I   Mile Svilar

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024