Houdt Marc Coucke het alweer voor bekeken bij Anderlecht?

Houdt Marc Coucke het alweer voor bekeken bij Anderlecht?
Vrijdag 08 februari 2019 - 10:30   I   door Redactie

Marc Coucke is ondertussen al bijna een jaar aan de slag bij RSC Anderlecht. De voorbije maanden verliepen met vallen en opstaan. Paars-Wit beleeft woelige tijden en dat heeft ook een impact op Coucke.

Volgens sommige waarnemers zal Coucke het niet lang volhouden bij Anderlecht. Zelf heeft de Belgische zakenman, ondanks enkele tegenslagen op en naast het veld, de moed niet op.

“Ik heb nog geen spijt van het feit dat ik Anderlecht heb gekocht. Absoluut niet”, aldus Coucke in De Afspraak. “We komen iets meer hindernissen tegen dan dat we aanvankelijk hadden verwacht. En af en toe verschiet ik wel van wat er allemaal rond de club hangt en hoe zeer alles wordt uitvergroot. Als je in je neus peutert is dat nationaal nieuws, hé.”

"Dit heb ik nog nooit meegemaakt"

“Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht”, benadrukt de voorzitter van Anderlecht. “Het gaat allemaal iets moeilijk dan verwacht. Maar ik heb nogal projecten en bedrijven geleid en ik kan je zeggen dat het eerste jaar altijd moeilijk is. Zeker als je zaken wil veranderen.”

Coucke stoort zich wel aan de massale aandacht van de pers. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat er elke week iemand komt filmen om te zeggen nu heeft Coucke dit of dit fout gedaan. In het eerste jaar van een project doe je stommiteiten. Dat is nu eenmaal zo. Maar als daar elke dag iets over in de krant verschijnt, bemoeilijkt dat de zaken wel nog wat extra.”

Poll: Geloof jij dat Coucke Anderlecht opnieuw naar de top kan brengen?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024