Antwerp-fans moeten na deze uitspraken hun mening over Vandenbempt herzien

Antwerp-fans moeten na deze uitspraken hun mening over Vandenbempt herzien
Maandag 04 maart 2019 - 19:32   I   door Redactie

Peter Vandenbempt lag de voorbije weken en maanden niet bepaald in de bovenste schuif bij het Antwerp-publiek. Tal van supporters van de oudste club van ons land vonden dat de radiocommentator het dikwijls - en onterecht - op hun club gemunt had.

Eén fan haalde in een open brief zelfs zwaar uit naar Vandenbempt en diens collega's Frank Raes en Filip Joos. Nu moeten de Antwerp-fans hun mening over Vandenbempt mogelijk herzien.

In zijn wekelijkse terugblik op het voorbije voetbalweekend heeft de commentator zich immers erg positief uitgelaten over Antwerp. "Antwerp is geen meeloper of een brokje kanonnenvlees zoals je dat wel eens meegemaakt hebt in play-off 1. Ik vind Antwerp een aanwinst voor play-off 1, zeker naast het veld met de infrastructuur en de supporters. Antwerp is een echte traditieclub", aldus Vandenbempt bij Sporza.

"Chapeau voor Gheysens en D'Onofrio"

Waarna hij een pluim op de hoed van de sterke mannen bij Antwerp steekt. "Chapeau ook voor het werk van Paul Gheysens en Luciano D'Onofrio, zonder dat daar met heel veel geld gegooid is. Maar ik vind wel dat we van Antwerp en trainer Bölöni positief voetbal mogen verwachten en dat Antwerp zich van zijn allerbeste kant laat zien, en dus niet van zijn lelijke kant. Dat het dus voetbalt en aanvalt, want deze ploeg kan dat. De vraag is alleen: wil de trainer het ook? Dat valt nog te bezien."

Poll: Vind jij Peter Vandenbempt een goede commentator?

TAGS  I  Antwerp  I  voetbal

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024