'Eden Hazard neemt onverwachte beslissing over Real Madrid'

'Eden Hazard neemt onverwachte beslissing over Real Madrid'
Woensdag 20 maart 2019 - 14:15   I   door Redactie

Eden Hazard lijkt voorbestemd om bij Real Madrid te spelen, maar het moet straks ook nog blijken of de Rode Duivel effectief naar Santiago Bernabéu zal verhuizen. Zelf zwijgt Hazard voorlopig in alle talen.

Hazard heeft zich dinsdag voor het eerst uitgesproken over de hardnekkige geruchten omtrent een transfer naar Real Madrid. "Daar ben ik op dit moment niet mee bezig”, vertelde de Chelsea-vedette VTM Nieuws. “Ik wil nog een paar maanden schitteren met Chelsea en proberen de Europa League te winnen. Deze week denk ik aan de Rode Duivels en dan terug aan Chelsea. Daarna zien we wel.”

Een professionele reactie van Hazard. In het verleden sprak hij zijn bewondering voor Real al meermaals uit, maar nu houdt hij zich dus op de vlakte. Een onverwachte beslissing van de Rode Duivel, maar wel een weloverwogen keuze.

Geen nieuwe ontgoocheling

Volgens verschillende media heeft Hazard zich immers voorgenomen om niet op de zaken vooruit te lopen. Vorige zomer ging hij er, vlak na het WK in Rusland, al van uit dat hij naar Madrid zou verhuizen, maar stak Chelsea daar uiteindelijk een stokje voor. Die ontgoocheling wil Hazard zich deze keer, nogal begrijpelijk, besparen.

Poll: Denk jij dat Hazard deze zomer naar Real Madrid gaat verhuizen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  voetbal

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024