‘Dit is de reden waarom Clement na het seizoen wil vertrekken bij Genk’

‘Dit is de reden waarom Clement na het seizoen wil vertrekken bij Genk’
Woensdag 03 april 2019 - 18:00   I   door Redactie

Hoewel hij door zijn eigen bestuur en supporters op handen gedragen wordt, zou Philippe Clement nu tóch met de gedachte spelen om KRC Genk na afloop van dit seizoen uit te wuiven. Club Brugge aast op zijn gewezen assistent en zou straks wel eens met Clement aan de haal kunnen gaan.

Dat Club Brugge op een hereniging met Clement uit is, is al een tijdje duidelijk. Clement zelf, op dit moment nog de grootste concurrent van blauw-zwart, hield de boot lange tijd af. Hij focust zich voorlopig nog op Genk, maar zou in zijn achterhoofd toch al bezig zijn met een verhuis naar het Jan Breydelstadion. Dat blijkt uit het feit dat hij open staat voor een nieuw avontuur in Brugge.

En volgens Sport/Voetbalmagazine is er nog meer. Het weekblad meldt dat er een belangrijke reden is waarom Clement Genk al na dit seizoen zou willen verlaten. "Er wordt in de Luminus Arena terecht gevreesd voor een leegloop komende zomer, wanneer spelers als Ally Samatta, Sander Berge, Roeslan Malinovski, Leandro Trossard of Joakim Maehle ertoe verleid zouden kunnen worden om hun carrière elders voort te zetten", schrijft het weekblad.

Zoals Vercauteren

"Een vooruitzicht dat Clement ertoe zou kunnen aanzetten om op het eventuele aanbod van Club Brugge in te gaan, zelfs als hij de titel pakt met de Genkies. Ten slotte ging ook Frankie Vercauteren weg uit Limburg na de titel van 2011, voorlopig de laatste van Racing."

Poll: Denk jij dat Genk Clement kan overtuigen om ook na dit seizoen te blijven?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024