Dit schrijven buitenlandse media over Standard-Anderlecht: "Idioten van Anderlecht"

Dit schrijven buitenlandse media over Standard-Anderlecht:
Zaterdag 13 april 2019 - 07:53   I   door Redactie

Ook in het buitenland is de gestaakte wedstrijd tussen Standard en Anderlecht uiteraard nieuws. Onder meer toonaangevende kranten als L'Equipe en Bild berichtten erover.

"De fans van Anderlecht waren erg gefrustreerd”, zo citeert HLN het Duitse Bild. “Op het moment dat de match werd stopgezet, stond Anderlecht 2-0 achter. Daarvoor hadden de ‘Ultra Idioten’ zich al meermaals in negatieve zin doen opmerken. Ze kregen uiteindelijk hun zin: de match werd gestaakt.”

De Telegraaf: "Supporters van de club uit Brussel gooiden vuurpijlen en rookbommen op het veld. Scheidsrechter Erik Lambrechts had voordat hij het duel afblies al eerder een pauze van enkele minuten ingelast. Het Anderlecht van Fred Rutten stond met 0-2 achter."

Ook het Franse L'Equipe had het opgemerkt. "Het gedrag van zijn fans kwam Anderlecht vandaag duur te staan. Rond het halfuur vond scheidsrechter Erik Lambrechts het welletjes en hij maakte definitief een einde aan de partij. Standard zal waarschijnlijk een 5-0-zege krijgen.”

Poll: Zijn de fans van Anderlecht te ver gegaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal  I  v24

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024