Clement neemt opmerkelijke beslissing na contractaanbod van Genk

Clement neemt opmerkelijke beslissing na contractaanbod van Genk
Zaterdag 27 april 2019 - 07:28   I   door Redactie

Philippe Clement is aan een fantastisch seizoen bezig met Racing Genk. Dat zorgt ervoor dat de coach gegeerd is en het dus nog niet zeker is of hij volgend seizoen nog bij Genk actief zal zijn.

Volgens Het Nieuwsblad kreeg Clement al meerdere aanbiedingen dit seizoen vanuit het buitenland. Die wimpelde hij echter allemaal af om bij Genk te blijven.

Of hij ook volgend seizoen nog blijft, zal onder meer afhangen van de aanbiedingen en van wie zal blijven. Als hij opnieuw vanaf nul moet bouwen bij Genk, zal hij allicht passen.

Genk wil de geïnteresseerde clubs te snel af zijn en bood Clement een contractverlenging aan. Die wil daar voorlopig echter niet over onderhandelen of op ingaan. De besprekingen staan on hold.

“Ik wil daar nu niets over horen”, zegt Clement. “Mijn enige focus is proberen dit fantastische seizoen op een ongelooflijke manier te laten eindigen. Pas erna wil ik zien wat zich aandient en mijn verdere toekomst bekijken. Je kan daar toch geen zinnig woord over zeggen en ik wil geen afleiding.”

Poll: Hoop jij dat Clement bij Genk blijft?

TAGS  I  KRC Genk  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024