‘Kevin De Bruyne is op weg naar FC Barcelona’

‘Kevin De Bruyne is op weg naar FC Barcelona’
Vrijdag 31 mei 2019 - 11:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne heeft persoonlijk niet meteen zijn leukste en beste seizoen uit zijn carrière achter de rug. Toch neemt dat niet weg dat de Drongenaar nog steeds één van de beste middenvelders ter wereld is.

Bij Manchester City zette trainer Pep Guardiola zijn sterspeler ook na zijn blessure nog geregeld op de bank. De Spanjaard oordeelde de De Bruyne nog niet sterk genoeg was om al meteen veel wedstrijden te spelen. Pep wilde uiteraard ook geen enkel risico nemen met KDB.

Her en der werd al gesuggereerd dat de relatie tussen Guardiola en De Bruyne niet meer optimaal zou zijn. Die geruchten werden de kop ingedrukt door beide heren, maar toch wordt De Bruyne nu opnieuw aan een vertrek gelinkt.

Martinez én De Bruyne?

Zo zou Barcelona zijn oog laten vallen hebben op de Bruyne. Dat heeft uiteraard alles te maken met de mogelijke komst van Roberto Martinez als trainer. Bij Barça hopen ze straks een opmerkelijke dubbelslag te realiseren.

Als Martinez de nieuwe T1 wordt, moet hij er samen met het bestuur van zijn nieuwe club voor zorgen dat ook De Bruyne voor een avontuur in Camp Nou kiest. Of het ook zover zal komen, moet echter nog blijken.

Poll: Zou jij De Bruyne graag bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Barcelona  I  Manchester City  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024