Boeckx is eerlijk over zijn toekomst bij RSCA: "Ik ben op zo'n moment gekomen"

Boeckx is eerlijk over zijn toekomst bij RSCA:
Donderdag 06 juni 2019 - 14:30   I   door Redactie

Frank Boeckx sluit een vertrek bij Anderlecht niet uit. De doelman overweegt om elders aan de slag te gaan waar hij weer eerste keeper kan worden.

“Ik zit met een dubbel gevoel. Anderlecht is mijn club - dat meen ik echt. Ze hebben veel voor mij gedaan en veel voor mij betekend. Maar ik weet dat ik nog even mee kan in eerste klasse. Bij Anderlecht of elders. Met het vorige bestuur was er een plan om na mijn spelerscarrière actief te blijven binnen de club. Met het nieuwe bestuur is daar niet meer over gesproken... Ik heb nog een jaar contract en ik zou er geen problemen mee hebben om mijn contract uit te doen", zegt Boeckx in Sport/Voetbalmagazine.

“Maar ik ben op een moment gekomen dat ik vooruit moet denken. Een voetbalcarrière is beperkt in de tijd en op mijn leeftijd wil ik zekerheid hebben. Dat gegeven zal dus meespelen in mijn beslissing. Ik voel mij héél goed op Anderlecht en ik ben hier nog heel graag. Maar als ik ergens een contract van drie jaar kan tekenen, dan zal ik dat zeker overwegen.”

Poll: Hoop jij dat Boeckx bij RSCA blijft?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024