'Vincent Kompany neemt plots erg onverwachte beslissing over Anderlecht'

'Vincent Kompany neemt plots erg onverwachte beslissing over Anderlecht'
Zaterdag 08 juni 2019 - 16:00   I   door Redactie

Vincent Kompany is vanaf volgend seizoen opnieuw actie bij RSC Anderlecht. Dat nieuws is ondertussen al enkele weken bekend, maar toch sprak Kompany de pers nog niet toe. Een bewuste keuze, zo blijkt.

Het Nieuwsblad weet dat Kompany van plan is om nog niet meteen een persconferentie te beleggen om zijn plannen bij Anderlecht uit de doeken te doen. Verwacht werd dat Kompany dat net wél zou doen om meteen duidelijkheid te scheppen, maar hij heeft dus een onverwacht bocht gemaakt.

Op training bij de Rode Duivels zag HNB dat Kompany blij was dat alle aandacht naar zijn maatje Eden Hazard ging. "Eden Hazard trok met zijn transfer naar Real Madrid alle aandacht naar zich toe. Tot groot jolijt van Vincent Kompany, die zich zo in de schaduw kon voortbewegen. De Transfer van het Jaar in de ­Jupiler Pro League huppelde zo anoniem rond op de training en viel zeker niet meer op dan pakweg ­Timothy Castagne of Brandon Mechele."

"Kompany wil het zo nog even houden"

"En ­Kompany wil het zo nog even houden", gaat HNB  verder. "Voor eind juni zal hij tegen de buitenwereld geen woord zeggen over zijn toekomst als speler-trainer van Anderlecht. De training bij paars-wit hervatten op 17 juni, maar ook dan zal Kompany nog eventjes alleen tegen zijn spelers praten. Mediastrategie heet zoiets."

Poll: Vind jij dit een goede strategie van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024