‘Anderlecht krijgt transferboodschap van erg gewilde Real Madrid-speler’

‘Anderlecht krijgt transferboodschap van erg gewilde Real Madrid-speler’
Zondag 07 juli 2019 - 16:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is naarstig op zoek naar versterking. Na het aantrekken van speler-manager Vincent Kompany en spelmaker Michel Vlap, mikt paars-wit deze keer op een nieuwe spits.

Volgens de Spaanse krant Marca heeft Anderlecht nu zijn zinnen gezet op een verrassende speler van Real Madrid. Paars-wit hoopt met Cristo Gonzalez (21) aan de haal te gaan.

Gonzalez is een goaltjesdief en was tijdens het voorbije seizoen goed voor 20 goals en 9 assists bij Real Madrid B. Niet alleen Anderlecht, maar ook Zenit Sint-Petersburg, Espanyol, Levante, Real Valladolid, Eintracht Frankfürt, Leganes en Granada hebben de spits op de radar. Gonzalez zou om en bij de 10 miljoen euro moeten kosten.

Update 7/7 - 16:30

Anderlecht heeft nu een duidelijke boodschap van Gonzalez ontvangen. Spaanse media melden dat de beloftevolle aanvaller op een binnenlandse transfer mikt. Espanyol, Levante, Real Valladolid, Leganes en Granada hebben op dit moment dus een streepje voor op paars-wit. Kompany en co moeten nu wellicht op zoek naar een andere spits.

Poll: Zou dit een aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024