Transfermarkt LIVE: 'Balotelli en Edmilson naar België, 2 nieuwe spelers bij Club'

Transfermarkt LIVE: 'Balotelli en Edmilson naar België, 2 nieuwe spelers bij Club'
Zaterdag 06 juli 2019 - 21:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Youri Tielemans staat nu écht op een zucht van definitieve overstap naar Leicester City. De Rode Duivel heeft het licht op groen gezet voor een overstap.

*Volgens de laatste geruchten is Edmilson Junior op weg naar… Anderlecht. Hoeveel hij moet kosten is nog niet geweten.

*Club Brugge vervangt de vertrokken Stefano Denswil mogelijk door Gary Cahill. Die kreeg geen nieuw contract bij Chelsea.

*Charly Musonda wordt komend seizoen opnieuw uitgeleend aan Vitesse.

*Radja Nainggolan is op weg naar Jiangsu Suning, dat dezelfde eigenaar heeft als Inter. Nainggolan werd ook aangeboden bij Barcelona, maar dat heeft geen interesse.

*Club Brugge zou van plan zijn om Opa Nguette (einde contract bij FC Metz) en Lionel Carole (Strasbourg) binnen te halen.

*Neymar heeft een akkoord met Barcelona, maar PSG laat de Braziliaan niet vertrekken.

*Renaud Emond kan en mag weg bij Standard. Galatasaray, een Franse én een Belgische club zijn geïnteresseerd.

*Ianis Hagi lijkt België links te laten liggen. Aanbiedingen van Genk, Standard en Anderlecht zou hij afwijzen, want de Roemeen is op weg naar Sevilla.

*Mario Balotelli is transfervrij en mogelijk een optie voor een Belgische topclub. Het is en blijft wel een gok om de dure en excentrieke spits binnen te halen.

*Philippe Clement gaat er alles aan doen om Emmanuel Dennis en Arnaut Danjuma bij Club Brugge te houden. Hij wil de wingers niet zien vertrekken.

*Anderlecht en Manchester City hebben een akkoord over de uitleenbeurt van Philippe Sandler. Paars-wit zal de Nederlandse verdediger één seizoen huren.

*Romelu Lukaku is plots op weg naar Juventus. De Italiaanse landskampioen zou korter op de bal spelen dan Internazionale.

*Sinan Bolat vertrekt mogelijk toch nog bij Antwerp. Hij kan naar Standard.

*Marvelous Nakamba zou Club Brugge 20 miljoen euro kunnen opleveren. Newcastle United, Aston Villa, Hertha Berlijn en Sheffield United zijn erg geïnteresseerd.

*Stefano Denswil is niet langer een speler van Club Brugge. Dat liet weten dat de Nederlander naar Bologna verhuist.

Poll: Wie gaat deze zomer de beste zaken doen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024