Transfermarkt LIVE: Verrassende vertrekker bij Anderlecht, Rode Duivel op weg naar Club Brugge

Transfermarkt LIVE: Verrassende vertrekker bij Anderlecht, Rode Duivel op weg naar Club Brugge
Zaterdag 03 augustus 2019 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Romelu Lukaku is zijn geduld flink aan het verliezen omdat de transfer naar Juventus maar niet rond geraakt. Paolo Dybala zou twijfelen of hij wel bij Manchester United aan de slag wil gaan.

*Club Brugge zet vol in op Simon Mignolet. De doelman wil graag vertrekken bij Liverpool.

*Alexis Saelemaekers wil Anderlecht verlaten. Hij heeft geen basisplaats meer bij RSCA en Vincent Kompany ziet hem niet als een rechtsback, terwijl Saelemaekers er wel zo over denkt.

*Club Brugge is geïnteresseerd in Renato Tapia. De Peruviaanse international mag weg bij Feyenoord. Hij zou de vervanger van Marvelous Nakamba kunnen worden.

*Anderlecht zou nog drie versterkingen willen halen naast Roofe: nog een extra spits, een rechtsback en een controlerende middenvelder.

*Thomas Didillon heeft van Vincent Kompany te horen gekregen dat hij mag opkrassen bij RSCA. Zelf wilde hij nog knokken voor zijn plek bij Anderlecht.

Poll: Heeft Anderlecht nog zoveel versterkingen nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  v24

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024