'Wanyama vroeg deze hallucinante zaken, Club blies deal zelf op'

'Wanyama vroeg deze hallucinante zaken, Club blies deal zelf op'
Dinsdag 03 september 2019 - 16:30   I   door Redactie

Club Brugge hengelde lange tijd naar de diensten van Victor Wanyama. Tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Het Nieuwsblad zet de belangrijkste feiten op een rij.

"Nadat ook Bologna interesse toont, doet Club Wanyama op 23 augustus een niet te weigeren bod voor vijf jaar", zo schrijft Het Nieuwsblad. Op dat moment was er al een tijdje een akkoord tussen Club Brugge en Tottenham. "Wanyama knikt goedkeurend, maar vraagt tijd. Hij wil weten wat zijn familie in Kenia erover denkt. Zij zijn negatief, want ze kennen Club Brugge niet."

"Dinsdag, een dag voor de match Club-Linz, die blauw-zwart naar de Champions League zal sturen, krijgt Wanyama de zegen van zijn familie", meldt de krant "Alles wordt in gereedheid gebracht om hem woensdag in België te krijgen. Club heeft een privéjet klaar. De speler weigert echter om met een privéjet het Kanaal over te steken. Het dodelijke ongeval van de Argentijn Emiliano Sala heeft hem bang gemaakt. Hij wil met de trein komen."

No deal

"Eerst moet Wanyama nog snel een contractueel geschil met Spurs regelen. Dat wordt de doodsteek. Spurs-baas Daniel Levy wil Club laten meebetalen aan de achterstallige som die hij nog aan Wanyama moet. Club is het gehakketak beu. De speler vraagt daarop nog meer. Onder meer een extra contractjaar en volledig medisch verzekerd", aldus HNB. Daarop beslist Club om de deal definitief af te blazen.

Poll: Logisch dat Club Brugge de deal heeft afgeblazen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Wanyama  I  v24  I  voetbal

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024