Club Brugge zet Anderlecht op zijn plaats: 'Het klopt helemaal niet'

Club Brugge zet Anderlecht op zijn plaats: 'Het klopt helemaal niet'
Woensdag 04 september 2019 - 08:00   I   door Redactie

Het zit er bovenarms op tussen Club Brugge en Anderlecht. De reden? De transfer van Mbaye Diagne (27). De aanvaller van Galatasaray zou naar paars-wit verhuizen, maar Club kaapte de deal en ging met Diagne aan de haal.

In een interview liet Michael Verschueren al weten dat hij het 'not done' vindt wat blauw-zwart heeft gedaan. De technisch directeur van Anderlecht begrijpt maar niet waarom Club Brugge alsnog met Diagne aan de haal ging.

Bij Club zijn ze zich van geen kwaad bewust en zetten ze hun rivaal uit Anderlecht op hun plaats. "Club Brugge reageert sereen. Het benadrukt dat Anderlecht op geen enkel niveau een akkoord had over Diagne. Niet met de speler, niet met zijn entourage en niet met Galatasaray", schrijft Het Laatste Nieuws.

Niet over Anderlecht gesproken

"Club verwijst daarbij naar de communicatie van Galatasaray SK, dat als beursgenoteerd bedrijf verplicht zou zijn om, zodra de onderhandelingen met een club concreet zijn, dat ook publiek te maken. De Turkse topclub deed dat zondagavond, toen het zo goed als rond was met Club. Over Anderlecht werd niet gesproken. Verder onthoudt Club zich van commentaar. Blauw-zwart wil de transfer van Diagne samen met de afgelopen mercato achter zich laten en zich weer focussen op het sportieve."

Poll: Denk jij dat Club Brugge het vuil gespeeld heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024