Vandenbempt weet niet wat hij ziet van Club Brugge: “Angstaanjagend”

Vandenbempt weet niet wat hij ziet van Club Brugge: “Angstaanjagend”
Maandag 23 september 2019 - 15:30   I   door Redactie

Club Brugge blijft momenteel ongeslagen in de Jupiler Pro League. Zondag won het met 2-1 van RSC Anderlecht. Radiocommentator is erg onder de indruk van blauw-zwart.

"Oké, iedereen wist dat Club Brugge zou winnen, de vraag alleen was met hoeveel. Club staat veel en veel verder dan Anderlecht, maar toch is het schrikken van een kloof groter dan de Grand Canyon", steekt Vandenbempt bij Sporza van wal.

"In de eerste plaats is dat de verdienste van Club Brugge zelf. Het leverde een individuele en collectieve topprestatie in een eerste hoogtepunt van het seizoen voor blauw-zwart. Zoveel energie, tempo, pressing, duelkracht, loopvermogen, snelle balcirculatie, positiewissels, dribbels, zo veel doelkansen: het was een wurggreep die bijna 90 minuten duurde en ronduit indrukwekkend was."

"Kracht en kwaliteit"

Vandenbempt merkt tot slot op dat dit Club Brugge tot veel in staat is. "Enkel door te veel gemiste kansen, wat een manco blijft bij Club, en een wereldprestatie van Anderlecht-doelman Van Crombrugge heeft Club Brugge een soort rugbyscore laten liggen. Maar de kracht en kwaliteit van dit Club waren gisteren gewoon angstaanjagend."

Poll: Is Club Brugge dé grote titelfavoriet dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024