Verontrustende berichten over Wesley Moraes (ex-Club Brugge)

Verontrustende berichten over Wesley Moraes (ex-Club Brugge)
Dinsdag 15 oktober 2019 - 15:00   I   door Redactie

Wesley Moraes was bij Club Brugge een absolute steunpilaar. De Braziliaanse aanvaller heeft zijn transfer bij Aston Villa echter niet goed verteerd.

"Wat ik op supportersfora al heb zien passeren, was niet altijd even lief voor Wesley. Alsof Aston Villa een schlemiel had gekocht", zegt voormalig Sporza-journalist en Aston Villa-fan Stefaan Lammens op de website van zijn vorige werkgever.

"Vorig seizoen scoorde Tammy Abraham 25 keer voor Aston Villa in de Championship en was zo de grote held in de promotie naar de Premier League. Abraham ging dit seizoen terug naar moederclub Chelsea en Wesley werd gekocht voor 25 miljoen euro. In de hoofden van veel fans was hij dus de opvolger van Abraham", meent Lammens.

"De verwachtingen waren bijzonder hoog. Ze dachten dat Wesley de ene goal na de andere zou maken. Hij scoorde na 3 speeldagen tegen Everton en na 6 tegen Arsenal, maar die laatste match ging verloren. Dan vergeten fans snel een goal."

"Ikzelf twijfelde ook na de eerste speeldagen. Bij Club Brugge was hij heel nuttig voor de ploeg, maar ook in België was hij geen scoringsmachine. Bovendien heeft Aston Villa geen andere killers in zijn selectie. Fysiek is hij wel sterk, maar vaak stond hij vooraan gewoon te zwemmen."

Poll: Schrik jij hiervan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024