Kwade Mbappé dropt bommetje na Club Brugge-PSG: "Pijnlijk"

Kwade Mbappé dropt bommetje na Club Brugge-PSG:
Woensdag 23 oktober 2019 - 08:00   I   door Redactie

Kylian Mbappé begon dinsdagavond op de bank tijdens het Champions League-duel tussen Club Brugge en Paris Saint-Germain. In amper een halfuur tijd bewees de jonge Fransman evenwel waarom hij altijd op het veld moet staan.

Met een hattrick en een assist degradeerde Mbappé de spelers van Club Brugge tot kegeltjes. Na afloop van de match was de PSG-aanvaller toch niet helemaal tevreden: “Ik wilde aan deze match beginnen als basisspeler. Ik dacht ik zou starten”, aldus een ontgoochelde Mbappé voor de camera van RMC Sport. En zo dropt Mbappé ondanks een ruime zege toch een bommetje bij PSG.

“Ach... De coach heeft er anders over beslist en dat moet ik accepteren. Ik wilde gewoon laten zien dat het moeilijk is om mij te passeren. Ik wil vechten voor mijn plaats en het team helpen", verstuurde de spits nog een boodschap naar zijn trainer Thomas Tuchel.

"Ik wil elke wedstrijd spelen"

"Voetbal is mijn passie en die heb ik door mijn blessure twee maanden niet kunnen beleven. Dat was erg pijnlijk, want ik wil elke wedstrijd spelen en voor prijzen gaan.”

“Dat deze overwinning dankzij mij is? Ach, dat is wat kort door de bocht”, bleef Mbappé tot slot nederig. “Dit is een overwinning van PSG als ploeg.”

Poll: Begrijp jij dat Tuchel Mbappé op de bank liet starten?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  voetbal

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024