Thiago Silva vol ongeloof na Club Brugge-PSG: "Beste ploeg die ik al zag"

Thiago Silva vol ongeloof na Club Brugge-PSG:
Woensdag 23 oktober 2019 - 10:30   I   door Redactie

Club Brugge ging dinsdag zwaar af tegen Paris Saint-Germain. Ondanks een sterke eerste helft werd het uiteindelijk nog 0-5 voor PSG. Thiago Silva, de aanvoerder van de Parijse grootmacht, is zwaar onder de indruk van... PSG.

“Het was belangrijk om deze wedstrijd te winnen en geen doelpunten te slikken. Dat is niet altijd simpel in de Champions League, maar het is ons gelukt. En dat is zeer positief”, aldus Thiago Silva bij L’Équipe. “Club Brugge heeft ons onder druk gezet, maar uiteindelijk zijn we nooit echt in de problemen gekomen. We hebben geen enkele kans weggegeven.”

"Club Brugge was moe. Dat is normaal"

“Na het tweede doelpunt was de tank leeg bij Club Brugge. De spelers waren moe. Dat is ook normaal”, benadrukt Thiago Silva. “En dan viel Kylian Mbappé nog in. Hij was ongelofelijk. Of ik verrast ben door zijn prestatie? Neen, wij kennen zijn kwaliteiten en weten wat hij kan.”

“Dit is het beste PSG sinds ik hier speel en ik ben hier ondertussen toch al acht jaar”, ging Thiago Silva verder. “Dit is de beste ploeg die ik al zag. Hier mag het nu niet stoppen. Het seizoen is nog lang en we willen veel bereiken.”

Poll: Vind jij dit het beste PSG ooit?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  voetbal

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024